Суспільство

Спека і дощ із грозами та градом: синоптики розказали, якою буде погода цього тижня на Чернігівщині

На Чернігівщині спостерігається значне потепління. За прогнозами синоптиків, тепла погода триматиметься і протягом усього тижня. Найспекотніше буде у середу, 22 травня. Цього дня стовпчики термометрів можуть піднятися до 28 градусів. Однак  супроводжуватиметься зростання температури дощами та грозами, подекуди очікуються навіть град і шквали. 

Про це повідомляє Чернігівський обласний центр із гідрометеорології.

Завтра по Чернігову та області буде мінлива хмарність без істотних опадів, удень очікується невеликий дощ і грози. Подекуди синоптики прогнозують град, при грозі місцями шквали 15-20 метрів на секунду. Вітер південний, 5-10 метрів на секунду. Температура по області вночі 9-14º, вдень 22-27º тепла. Температура в місті вночі 11-13º, вдень 24-26º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві медалі виборов плавець із Чернігова на чемпіонаті України з параплавання

У середу та четвер 22 і 23 травня — мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, а вдень подекуди дощ та гроза.

У середу 22 травня температура повітря вночі коливатиметься від 10 до 15 градусів вище нуля, а вдень повітря прогріється до + 28 градусів.  Вітер південно-східний, 5-10 метрів на секунду. 

23 травня вночі стовпчики термометрів не перевищуватимуть 15 градусів тепла, а вдень очікується невелике зниження температури до +26 градусів. Вітер східний, 7-12 метрів на секунду.

Під кінець тижня 24 та 25 травня істотних опадів в області не очікується. У п’ятницю 24 травня температура повітря вночі 9-14º тепла, а вдень очікується до + 27º тепла.  25 травня вночі від 7 до 12 тепла, вдень до + 25º.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button