Суспільство

На Чернігівщині міський голова вступив до лав ЗСУ

«Шановні жителі громади, я ухвалив для себе відповідальне рішення. Відповідно до бойової повістки, я йду до ЗСУ, рядовим, у бойовий підрозділ, не в тил», зазначив Геннадій Примаков, повідомляє інтернет-видання Сусіди.City.

Геннадій Примаков зазначив, що ідея долучитися до військових виникла ще на початку повномасштабного вторгнення.

Команду міськради Геннадій Примаков про своє рішення сповістив за кілька місяців до початку служби, зазначає в. о. менського міського голови Юрій Стальниченко.

«Це його давно сформована громадська позиція. Мінімум пів року зі мною він радився й обговорював цей варіант, у будь-якому разі я знав про це десь із листопада 2023 року. Тепер він ухвалив остаточне рішення, що час настав», коментує для «ЧЕЛАЙН» в. о. менського міського голови Юрій Стальниченко.

Наразі відомо, що функціональні обов’язки менського міського голови виконуватиме секретар міськради Юрій Стальниченко. У коментарі для «ЧЕЛАЙН» він зазначив, що команда продовжуватиме працювати за наявним планом розвитку громади, суттєвих змін у діяльності органу місцевого самоврядування не передбачається.

«У Мені все відбуватиметься, як і до цього. Наша команда залишається на місці, згідно із законом, функції міського голови відтепер виконую я. Ми продовжуємо працювати над тим, що вже запланували собі: так, до прикладу, сьогодні та в четвер підпишемо меморандуми про співпрацю. Ми продовжуємо активно працювати й надалі задля Перемоги», наголошує в. о. менського міського голови Юрій Стальниченко.

Сьогодні, 12 березня, Геннадій Примаков на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував фотографію, на якій він разом з іншими чоловіками стоїть на плацу.

«Вирушили з міста. Попереду навчання», – зазначив Геннадій Примаков.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button