Суспільство

На Чернігівщині на людину напав скажений вовк: що не так з «новиною» про жахливий інцидент

В медійному просторі Чернігівщини сьогодні, 8 серпня, з’явилася інформація про напад скаженого вовка на людину в селі Задеріївка. «Новина» була настільки вражаючою, що її підхопили навіть видання інших областей.

В публікації йдеться про те, що напередодні ввечері в лісі скажений вовк ледь не загриз людину. Крики чоловіка дивом почули двоє прикордонників і миттю кинулись на допомогу. Чоловіка, який був у досить важкому стані, вдалося відбити, а вовка рятівники зарізали ножем.

В публікаціях вказали, що джерело цієї «новини» – Чернігівський прикордонний загін.

Аби уточнити деталі цієї жахливої історії та, власне, дізнатися – чи правдива вона, «ЧЕЛАЙН» звернувся за коментарем до чернігівських прикордонників.

Як повідомила «ЧЕЛАЙН» речниця 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого Галина Шеховцова, подія, яка 8 серпня 2024 року чомусь почала тиражуватися Інтернетом, дійсно відбувалась на прикордонні Чернігівщини у селі Задеріївка, однак сталася вона понад сім років тому.

«Так, можу підтвердити, така подія мала місце, однак, у лютому 2017-го. Там дійсно скажений вовк напав на чоловіка і ще на двох прикордонників, які намагались його відбити. Тоді про це і писали ЗМІ»,- зазначила Галина Шеховцова.

Отже, як виявилось, медійному полі чомусь спливли події семирічної давнини. А нині, як відомо, на прикордонні сіверянам становлять загрозу інші скажені істоти: озброєні і загіпнотизовані імперською пропагандою.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button