Суспільство

На Чернігівщині «Наш край» подбав про змістовне дозвілля дітей

*Актуально

Представники «Нашого краю» напередодні Міжнародного дня захисту дітей подбали про змістовне дозвілля юних чернігівців.

18902145_632859766921897_389990698_n

Понад 30 дітей уразливих категорій, які відвідують клуби «Фортуна» і «Чайка» позашкільного навчального закладу «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» в Чернігові, побували на екскурсії в Батурині.

Як повідомила педагог-організатор центру, депутат Деснянської районної в місті Чернігові ради від «Нашого краю» Тетяна Васкова, допомогу в організації поїздки надали управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, депутати Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко та Володимир Коваленко.

У гетьманській столиці діти відвідали цитадель Батуринської фортеці, садибу Кочубея, палац останнього гетьмана України Кирила Розумовського, дізналися цікаві факти з історії своєї Батьківщини. Також вони мали змогу зустрітися з батуринським міським головою Леонідом Душею (представником «Нашого краю»), який очолює одну з успішних об’єднаних територіальних громад Чернігівщини. Леонід Душа подбав про безкоштовні екскурсії для юних чернігівців і харчування.

Діти залишилися задоволені поїздкою, адже не так часто їм випадає нагода подорожувати регіоном та Україною. Тетяна Васкова наголосила, що відвідування Батурина мало для вихованців центру не тільки пізнавальне, а й патріотичне значення.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button