Суспільство

На Чернігівщині «Наш край» разом із жителями Володькової Дівиці відзначив 390-річчя села

*Актуально

Жителі села Володькова Дівиця, що входить до складу Носівської ОТГ, у вихідні відзначили День села і 390 років від часу заснування свого населеного пункту. Активно долучилися до організації свята представники партії «Наш край».

Народне гуляння супроводжувалося виставкою народних майстрів, концертною програмою місцевих творчих колективів. Особливістю святкування став конкурс краси «Міні-міс – 2017», учасниці якого презентували журі та глядачам сукні з утилізаційних матеріалів – пластику, фольги, поліетилену тощо. За підтримки «Нашого краю», зокрема, депутата обласної ради Сергія Баришовця, відбувся футбольний турнір.

Представник «Нашого краю» Юрій Музика зазначив, що Володькова Дівиця є одним із найбільших сіл Носівської ОТГ, і спільними зусиллями за активної підтримки депутатів різних рівнів у громаді вирішуватимуть нагальні проблемні питання, насамперед ідеться про ремонт дороги та реконструкцію місцевого Будинку культури.

Привітав жителів Володькової Дівиці і заступник носівського міського голови Олександр Яловський (представник «Нашого краю»).

Святкування у Володьковій Дівиці тривало упродовж дня. Населений пункт був заснований 390 років тому на так званій королівщині – земельних фондах короля Польщі. Осадник села – польський аристократ Володьковський, від прізвища якого і походить назва села.

Прес-служба Чернігівської обласної організації «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button