Суспільство

На Чернігівщині оголосили дорожні тендери на 0,8 млрд. грн.

На Чернігівщині оголошено тендери на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на загальну суму близько 840 мільйонів гривень.

Замовник – створене нещодавно державне підприємство «Агентство місцевих доріг Чернігівської області».

Інформація про це опублікована на порталі публічних закупівель «Prozorro».

Всього поки розміщено 6 великих тендерів.

Найвища очікувана вартість в тендера «Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них у Чернігівському районі Чернігівської області» – 213 962 591 грн.

На дороги у частині Прилуцького району на територіях Варвинської селищної, Ладанської селищної, Линовицької селищної, Малодівицької селищної, Парафіївської селищної, Прилуцької міської, Срібнянської селищної, Сухополов’янської сільської, Талалаївської селищної, Яблунівської сільської територіальних громад планують витратити 186 431 458 грн.

Утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них у частині Ніжинського та Прилуцького районів Чернігівської області на територіях Бобровицької міської, Вертіївської сільської, Ічнянської міської, Крутівської сільської, Лосинівської селищної, Макіївської сільської, Мринської сільської, Ніжинської міської, Новобасанської сільської, Носівської міської, Талалаївської сільської територіальних громад – 179 181 126 грн.

Всі тендери оголошені у червні 2023 року і нині триває період подання тендерних пропозицій та визначення переможців.

Ще статті по темі

Back to top button