Суспільство

Ювілей, що лікує: 85 років госпіталю (Фото)

У Чернігові почали святкувати 85-річчя чернігівського військового госпіталю.

Урочистості організували в актовій залі Будинку офіцерів. Місце святкування обрали не випадково. Адже перші роки свого існування госпіталь дислокувалася в приміщенні саме чернігівського Будинку офіцерів. Тоді він складався всього із трьох відділень.

Нині в закладі лікуються понад чотири сотні пацієнтів. За період АТО в чернігівському госпіталі пролікувалося понад 5 тисяч військовослужбовців. Чернігівські медики часто забезпечують професійними кадрами військові шпиталі в АТО.

Пишаються нині медики госпіталю своєю матеріально-технічною базою та дякують своїм постійним спонсорам. Одним із перших і постійних помічників лікарі називають екс-депутата обласної ради Петра Санича та його колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювілей Ліцею залізничного транспорту

Завдяки заступнику голови обласної адміністрації Наталії Романовій вдалося відновити УЗД обладнання та багато іншого. А також постійну допомогу закладу надає керівництво «Чернігівобленерго». Це ще не всі, кому медики Військового госпіталю завдячують постійним оновленням сучасного медичного обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишно та гамірно бабуся зі Стольного відсвяткувала 100-річний ювілей

Привітати лікарів військового госпіталю прийшли посадовці. Вони нагородили медиків грамотами та подяками. Самі медики госпіталю на свій ювілей прийшли також не без подарунків. Вони створили фільм власної історії. А музичним подарунком військових медиків привітали артисти військово-музичного Центру Сухопутних військ Збройних сил України.

Ще статті по темі

Back to top button