Суспільство

На Чернігівщині перерахують пенсії колишнім військовикам і силовикам

На Чернігівщині тривають роботи з виконання Постанови Кабміну від 21 лютого 2018 року. У ній, зокрема, йдеться про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб. Головне управління Пенсійного фонду України в області підготувало списки силових структур, пенсії яких підлягають перерахунку. Загалом це понад 19 тисяч осіб.

Виплата перерахованих підвищених пенсій з урахуванням доплат до попереднього розміру пенсій, підвищень, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством, окрім підвищень додаткових до пенсій, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною, що визначені Законом, здійснюватиметься поетапно, починаючи із 1 січня 2018 року  в таких розмірах: з 1 січня 2018 року – 50% , з 1 січня по 21 грудня 2019 року –75% та з 1 січня 2020 року –100%.

Особам начальницького та рядового складу органів внутрішніх справ, міліції, за прирівняною посадою до розміру грошового забезпечення поліцейського, теж перерахують виплати. Відповідно до постанови Кабміну, з 1 січня по 31 грудня 2019 року щомісяця окремою сумою у розмірі 50%, з 1 січня 2020 року щомісяця окремою сумою у розмірі 100% різниці.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. это ужасно, обычным трудягам, которые всю жизнь работали платят по 1500 грн, а тем кто всю жизнь просидел в казарме, а когда надо было брать оружие в руки — «слились» и тем кто всю работу трусил деньги с простых работяг, этим ментам собрались еще и пенсию увеличить. Это просто ппц.

Back to top button