Суспільство

На Чернігівщині поліцейські провели пізнавальний захід (Фото)

Корюківські поліцейські познайомили дітей зі своєю професією та провели пізнавальний захід

До Корюківського райвідділу поліції завітали учнів місцевих ліцеїв. Для дітлахів організували та повели знайомство із діяльністю поліцейських. Правоохоронці поспілкувалися з учнями і акцентували їх увагу на дотриманні правил безпеки, окремо акцентувавши увагу на забезпеченні помітності пішоходів під час руху в темряві.

Про це повідомляють у поліції Корюківського району.

Корюківські поліцейські зустрілися з дітьми, аби сформувати у них повагу до Закону та професії поліцейського. Вкрай важливо, щоб змалечку діти вчилися довіряти поліції та завжди знали, що поліцейські щомиті готові прийти на допомогу в будь-якій ситуації.

Малечі провели екскурсію райвідділом поліції та познайомили з роботою різних підрозділів.

У простій та доступній формі поліцейські роз’яснили дітям правила дорожнього руху та обов’язки пішоходів, правила безпечного поводження з побутовими приладами та вогненебезпечними предметами, заходи особистої безпеки, а також наголосили на дотриманні дисципліни під час навчання.

Також хлопчики та дівчатка змогли уявити себе у ролі поліцейських та посидіти за кермом службового автомобіля, скористатись гучномовцем. На згадку про захід зробили фото, дітлахи подякували поліцейським за цікаву екскурсію та можливість відчути себе справжніми поліцейськими.

Ще статті по темі

Back to top button