Суспільство

На Чернігівщині поліцейські розшукали та повернули додому зниклого пенсіонера

Старший дільничний офіцер поліції ВП № 2 (с. Ріпки) Чернігівського райуправління капітан поліції Олексій Копич оперативно встановив місцезнаходження зниклого пенсіонера та неушкодженого відвіз його додому.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Ввечері 31 травня до відділення поліції № 2 (с. Ріпки) Чернігівського райуправління поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Любецької громади Чернігівського району з проханням знайти її 64-річного сусіда. Жінка повідомила, що пенсіонер рушив пішки до іншого села і нині його місцезнаходження невідомо. Занепокоєння викликав той факт, що чоловік був з інвалідністю, шкутильгав на ногу та не міг зігнути одну руку. Вимкненим був і мобільний телефон зниклого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні на Чернігівщині застосовуватимуть графіки погодинного відключення світла

До пошуків пенсіонера негайно приступила максимальна кількість особового складу ВП № 2 (с. Ріпки) Чернігівського райуправління поліції.

За кілька годин дільничний офіцер ріпкинської поліції Олексій Копич знайшов чоловіка в лісосмузі за кілька кілометрів від його села. Пенсіонер був настільки знесилений, що не міг підвестися на ноги. Правоохоронець допоміг йому встати, а потім посадив в автомобіль та відвіз його додому.

Чоловік щиро подякував дільничному за допомогу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button