Суспільство

Нова техніка: гарні брови без болю

Брови – одна з домінуючих рис обличчя: від їх форми залежить вираз очей, ефектність і привабливість погляду. Перманентне фарбування брів належить до категорії затребуваних б’юті-процедур.

Техніки татуажу постійно вдосконалюються, завдяки чому перманентний макіяж на бровах має абсолютно природній вигляд. Серед таких новинок – і мікроблейдинг. Це безболісна процедура, що виконується вручну. Відрізняється від апаратних тим, що барвник вводиться неглибоко, у верхній шар епідермісу. Майстер промальовує кожну волосинку за допомогою спеціального інструмента – ручки-маніпули зі змінними одноразовими голками. Вони настільки тонкі, що намальовані волоски дуже точно імітують натуральні.

Про підготовку процедури та про протипоказання нам розповів спеціаліст із мікроблейдингу Олексій Прудніков.

«Для досягнення найкращого результату в мікроблейдингу за тиждень до процедури не треба вищипувати брови, а також не варто наносити на брови віск. Не рекомендується робити мікроблейдинг, якщо у вас є алергічна реакція на фарбу, запалення на шкірі,а також якщо ви вагітні», — спеціаліст із мікроблейдингу Олексій Прудніков.

-Скільки часу триває процедура і на який період вистачає ефекту?

— Процедура триває близько двох годин, носиться мікроблейдинг майже два роки. Процес встановлення після процедури займає десь від трьох до семи днів, обробляти можна тільки легкими антисептиками, на зразок хлорогексидину, а для зволоження шкіри можна використовувати вазелін.

18643647_120332000984040842_1049143278_nЯкий колір обирають і яка форма брів зараз найактуальніша?

-Стосовно кольору, то зараз переважає більш холодний відтінок – сіро-попелястий. Форма брів незмінно широка, але найголовніше – не перестаратися, щоб обличчя не здавалось ляльковим. Усе треба робити з розумом.

Скільки коштує процедура?

-Від 1000 гривень. Корекція – від 500 гривень.

Як обрати досвідченого спеціаліста, щоб потім не нашкодити собі?

-Обов’язково треба дивитися роботи спеціаліста, щоб вони не були опрацьовані в фотошопі, а були сфотографовані з різних ракурсів, аби це здавалось максимально природнім, і обов’язково прочитайте відгуки.

Мікроблейдинг брів – це метод, що ідеально підходить для тих, хто має надто рідкі і тонкі брови, і хоче таким чином покращити контур або густоту своїх брів без болю. Це збереже вашу вроду надовго.

18685299_120332000982159023_1123257522_n

 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button