Суспільство

На Чернігівщині пропонують запровадити в громадах «Час для немолодих людей»

*Актуально

Партія «Наш край» ініціює запровадження в громадах «Часу для немолодих людей» для безпечної купівлі й отримання медичних, адміністративних та інших послуг. Про це повідомила депутатка Чернігівської обласної ради, директорка регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад Ірина Грозенко.

На її думку, кожна громада може виділити кілька годин на день виключно для обслуговування людей похилого віку та інших вразливих категорій громадян.

«Відповідні ініціативи пропонуються місцевим радам осередками «Нашого краю». Важливо при цьому врахувати графіки роботи органів влади, медичних закладів, магазинів тощой отримати позицію самих цих закладів. Важливо також запровадити єдине «вікно» для всіх тих, хто буде обслуговувати немолодих людей та інші вразливі категорії громадян. Наприклад, «з 10 до 12 – час для немолодих людей», – пояснила Ірина Грозенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про коронавірус на Чернігівщині, ставлення до медиків і хату

Водночас вона зазначила, що надзвичайно важливо, аби в цей час усі інші громадяни залишалися вдома, щоб не наражати своїх стареньких земляків на небезпеку. Відповідно, має бути проведене масове попередження всіх місцевих мешканців.

Ця ініціатива є частиною кампанії «Нашого краю» «Здоровий рідний край: громади спільно проти коронавірусу».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button