Суспільство

На Чернігівщині ремонтують дороги

У багатьох районах Чернігівщини дороги потребують кардинального ремонту. Особливо після цьогорічної теплої зими автошляхи перетворилися на смугу випробувань. Приємні новини для жителів області – на кількох дорогах регіону вже розпочато ремонті роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулиця Київська перекривається через аварію на водопроводі під проїжджою частиною

«За останній місяць отримав багато звернень від жителів Чернігівщини з наріканнями на розбиті після зими дороги. На ямах і вибоїнах люди ламають свій транспорт. Маю добрі новини. Нині на дорогах області триває ямковий ремонт. Зокрема, на автошляхах Ніжин – Крути, Бахмач – Дмитрівка, Чернігів – смт Десна, Сосниця – Борзна, дорога від московської траси до Носівки, дорога від московської траси – Стрільники – Бахмач. Приємно, що попри карантин і посилену боротьбу з коронавірусом, ми продовжуємо покращувати інфраструктуру наших міст і сіл», – зазначив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Валерій Давиденко.

Також запланований ямковий ремонт дороги Куликівка-Олишівка. Вже завершені ямкові ремонти на дорогах Ніжин-Носівка-Козари, а також Мена-Макошине.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button