Суспільство

На Чернігівщині розіграли Зимовий кубок КВН (Фото)

Три години сміху й одразу дві команди-переможниці — у Корюківці розіграли ІІ Міжнародний Зимовий кубок КВН.

Свято сміху відбулося вчора, 16 грудня, в Міському будинку культури. Розважити корюківців і поборотися за звання кращих гумористів на північ Чернігівщини з’їхалося вісім команд із різних куточків України та гості з Білорусі. Серед них учасники проектів «Ліга сміху» та «Розсміши коміка», переможці регіональних кубків КВН. Окремим і наймасовішим учасником гри відзначили глядачів, які вщент заповнили залу й дуже тепло зустрічали всі без винятку команди.

У першому блоці зимових ігор учасники обігрували домашні заготовки. Жартували про вічне: політиків, погоду, дорогу й одне з одного. Бурхливі овації зали викликали «Вітання» господарів сцени — команди «Крк-мікс», яким, до речі, за сценарієм активно підігравав міський голова Ратан Ахмедов, тютюнницьких гумористів «Шпалєри від Валєри» й гомельських «Кляків». Не обійшлося й без серйозних тем. Зокрема, «Ветераны космических войск» (Київ-Остер-Прилуки) до сліз зворушили глядачів декламуванням вірша про відносини дітей і батьків. Проте, відкриттям для корюківського глядача став виступ моно-команди «Маленька таємниця» з Рівного, єдиний учасник якої Григорій Рицький продемонстрував на сцені справжній акторський талант і тонке почуття гумору.

«Розминка» розставила всі крапки над «і». У підсумку двох конкурсів перше місце й Зимовий кубок КВН здобули одразу дві команди — «Шпалєри від Валєри» (с. Тютюнниця) та «Маленька таємниця» (м. Рівне). Третіми стали білоруси, які вже мають у своєму арсеналі І Корюківський кубок КВН.

Кращим актором зимових ігор журі одноголосно визнало Григорія Рицького з Рівного. Крім того, всі команди отримали дипломи й подарунки від спонсорів заходу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

    1. Сказал без Станкевича не приедет

Back to top button