Суспільство

На Чернігівщині розшукали зниклу 81-річну збирачку грибів

5 листопада особовий склад Корюківського та Менського відділень поліції зібрали по тривозі — в лісі зникла пенсіонерка, 1937 року народження, яка пішла по гриби. Протягом кількох годин правоохоронці розшукали стареньку живою та здоровою.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукала 86-річну бабусю-грибницю, яка загубилася в лісі

Близько 17-ї години по допомогу до поліції звернулися родичі пенсіонерки та повідомили, що бабуся пішла в ліс по гриби на межі Менського і Корюківського районів і зникла. Поліція підняла по тривозі особовий склад обох територіальних підрозділів, долучила до пошуків рятувальників.

Ретельно прочесавши кількадесят гектарів лісу і чагарників, пошукова група Корюківського відділення поліції знайшла бабусю. З нею все гаразд. Цього року ліси Чернігівщини щедрі на гриби, тому шанувальники «тихого полювання» масово йдуть у ліси, дехто губиться.

Поліція вже розшукала більше двадцяти грибників і закликає земляків відповідальніше поставитися до питань власної безпеки – брати з собою компас і мобільний телефон, вдягатися в яскравий добре помітний одяг, не ходити по гриби самому й не затягувати прогулянку лісом допізна.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Xотите сделать свoе телo кpaсивым как у спopтсменов? Знaкомый pаccказал как подкачать тело не ходя в тренажёрку и не сидя на изнурительных диетах, пoвеpьте этo сaмый инновациoнный и действенный спoсoб. вот мой pезультaт за две недели (извините за спам)! —- http://xx.org.ua/nefedov

Back to top button