Суспільство

На Чернігівщині рятувальники на пересувному мобільному класі із мінної безпеки продовжують навчати громадян заходам безпеки

На сьогодні питання мінної безпеки на Чернігівщині є вкрай важливим і актуальним. Наразі, після проведення активної фази бойових дій залишається велика загроза для людей через велику кількість вибухонебезпечних предметів. Тож, саме проведення постійної просвітницької роботи з населенням у цьому напрямку, є запорукою їхньої безпеки в майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зооволотерка з Семенівки потребує допомоги

Днями таку роз’яснювальну роботу провели для вихованців одного з ліцеїв Чернігівського району. Рятувальники, використовуючи 3D макети вибухонебезпечних предметів розповіли школярам та педагогам про найпоширеніші види, які вилучають піротехніки ДСНС, наслідки необережного поводження з ними, а також нагадали алгоритми дій при їх виявленні. Кожен охочий зміг приміряти бронезахист саперів та зробити фото на згадку.

А на закінчення заходу рятувальники продемонстрували дітям навчальний відеоролик та надали тематичні пам’ятки і буклети від UNICEF Ukraine й Міжнародної організації «ACTED».  

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button