Суспільство

На Чернігівщині ще не варто очікувати справжніх зимових холодів

Схоже, що зараз календарна зима нагадує пізню осінь. Із дощами та плюсовими позначками повітря вдень. Між тим, традиційно на Новий рік усі хочуть снігу і типової зимової погоди. Якою погода видасться на свята, ще побачимо. Бо настільки далеких прогнозів чернігівські синоптики не складають. Натомість відомо, що в наступні дні по-справжньому зимового подиху в нашому регіоні очікувати не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Свято Андрія: чоловіки з ім’ям Андрій розповіли, як живеться з таким іменем

«14 грудня по Чернігову – хмарна з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 1 морозу до 1 тепла, вдень 0-2 тепла.

По Чернігівській області – хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень місцями невеликі опади. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3 морозу до 2 тепла.

15 грудня істотних опадів не очікується. Температура вночі 15 грудня 0-5 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла», – зазначають у Чернігівському обласному центрі з гідрометеорології.

Імовірно, що в наступні дні характер погоди зміниться мало.

Натомість із 19 по 23 грудня синоптики прогнозують поступове зниження середньодобової температури повітря до -7 градусів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button