Суспільство

Чернігів: графік перевірки будинкових тепломереж з 11 по 16 липня

У Чернігові триває перевірка внутрішньобудинкових систем опалення. Знайдені пориви ліквідовуються, а мережі ремонтуються. Наразі вже протестували мережі у 550 будинках, комунальники докладують всіх зусиль аби оперативно підготувати місто до зими.

Нагадуємо, що перевірки здійснюються відповідно до розробленого графіку. При його складанні керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення та кількістю пошкоджень під час обстрілів. Багатоповерхівки, що розташовані поруч, можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Яккщо ви НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЮ АДРЕСУ у цьому переліку чи опублікованих раніше, стежте за наступними публікаціями.

Якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК, то у вказаний день слідкуйте за будь-якими ознаками витоку води з тепломереж у своєму помешканні чи сусідніх квартирах. У разі виявлення пориву потрібно відразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або колл-центр.

Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно, цілодобово).

Передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Опубліковані раніше графіки: 1-10 червня13-17 червня20 червня-1 липня4-8 липня.

 

Графік на 11-16 липня

 

Ще статті по темі

Back to top button