Суспільство

На Чернігівщині стартувала програма з безкоштовного зубопротезування для учасників АТО

У Чернігівській міській стоматологічній поліклініці відкрилась благодійна програма безкоштовного зубопротезування з металокераміки для воїнів АТО. До програми приєдналися промисловці, підприємці, банкіри та небайдужі громадяни Чернігівщини. На спеціальний рахунок поліклініки вже надійшло близько ста тисяч гривень. Завдяки цій програмі лікарі можуть безкоштовно надавати свої послуги.

Як зазначив головний лікар Чернігівської міської стоматологічної поліклініки Іван Маслак, весь комплекс лікування здійснюється за кошти поліклініки, проте зубопротезування з дорогоцінної металокераміки можливе лише за кошти благодійників.

Лікуватися можуть як нинішні воїни, так і ті, хто вже звільнився, а пріоритетним напрямом лікування все ж залишаються послуги для родин загиблих бійців.

Загалом на черзі з зубопротезування перебуває близько 70 учасників АТО, зокрема четверо з них, які є інвалідами, вже пройшли курс зубопротезування.

На майбутнє лікарі закликають усіх небайдужих приєднуватись до цієї програми, адже підтримка та увага воїнам у мирному житті дуже потрібна.

Ігор Березинський

Ще статті по темі

Back to top button