Суспільство

Обшук «Чернігівводоканалу», конфлікт у кінотеатрі та тендер по рогатиках: новинний дайджест Чернігівщини за 7 вересня

З ким об’єднатися вирішували мешканці села Чемер Козелецького району. Частина селян відстоювала право Чемерської громади. Частина голосувала за приєднання до вже створеної Кіптівської.

У зв’язку з ремонтними на деяких вулицях Чернігова завтра буде припинено водопостачання.

Прославлена чернігівська спортсменка, олімпійська чемпіонка Афін Олена Костевич під час зустрічі олімпійців з очільниками області виступила з пропозицією розпочати будівництво в Чернігові спортивного комплексу.

Ще один чесний радикальний і його кримінальні родичі. Анатолія Хавила знає мало не кожен. Нині він очолює Борзнянську районну адміністрацію і є депутатом обласної ради. Одіозний і самовпевнений, як і всі в Радикальній партії Олега Ляшка.

Конфліктна ситуація відбулася між відвідувачами чернігівського кінотеатру «Мультиплекс» (ТРК «Голівуд») й адміністрацією закладу.

Парламент забере в Сахневича «децентралізаційну відмазку». 8 вересня цього року Верховна Рада розгляне пакет децентралізаційних законопроектів. І деякі з них узагалі поставлять крапку на «міжрайонних» гальмівних процесах.

Після провального тендера (Антимонопольний комітет скасував конкурс) на закупівлю новеньких «рогатиків» для Чернігова цю тему знову починають просувати. В останній день подачі заявки на участь у торгах свій товар презентує «Чернігівський автозавод».

У Чернігові поїзд збив на смерть підлітка. Це сталося на залізничній колії під мостом по вул. Івана Мазепи.

У ці хвилини у приміщенні «Чернігівводоканалу» тривають обшуки співробітниками прокуратури і СБУ.

З власних джерел ЧЕлайн стало відомо, що прокуратура відкрила провадження за 191 ст. КК, тобто, «привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем».

Ще статті по темі

Back to top button