Суспільство

На Чернігівщині тривають роботи з ліквідації ямковості на дорогах

На замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядними організаціями продовжуються роботи з усунення ямковості та інших деформацій покриття на автомобільних дорогах Чернігівської області.  Для виконання робіт з відновлення дорожнього покриття Службою було задіяно окрім філій ДП «Чернігівський облавтодор» інші підрядні підприємства.

За останній тиждень на дорогах загального користування державного значення усунено 16768 кв. метрів ямковості. Також цього тижня виконувались роботи з ліквідації тріщин. За останній тиждень на дорожньому покритті усунено 716 м п.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОДА розповіли, скільки грошей витратять на ремонт доріг області

Зокрема дорожні роботи проводилися на автошляхах: Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця — Грем’яч; Н-28 Чернігів-Городня-Сеньківка; Р-65 Контрольно-пропускний пункт «Миколаївка» — Семенівка — Новогород-Сіверський — Глухів — КПП «Катеринівка»; Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин; Р-68 Талалаївка — Ічня —  Тростянець — Сокиринці — /Н-07/; Р-69 — Київ-Вишгород-Десна-Чернігів.

Ремонтні роботи виконувалися як струменевим методом ремонту асфальтобетонного покриття, так і гарячим асфольтобетоном.

Також цього тижня на автошляхах загального користування державного значення Чернігівської області дорожники виконували роботи з покращення стану безпеки дорожнього руху. Зокрема, виконувалися роботи по встановленню та заміні дорожніх знаків — 53 од. (усього з початку року — 1820 од.). Нанесенно розмітки: 59 км проїзної частини доріг (усього з початку року — 281,75 км), 78 км повздовжніх ліній (усього з початку року — 318,75 км), 8 од. пішохідних переходів (усього з початку року — 18). Виконані роботи ремонту бар’єрного огородження — 1020 м (усього з початку року — 9014 м), а також по встановленню та заміні напрямних ствопчиків — 18 од. (усього з початку року — 715 од.).

 Джерело: Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button