Суспільство

На Чернігівщині військовослужбовці з подарунками завітали до діток тих земляків, які загинули у бою

На Чернігівщині продовжується щорічна благодійна акція «Захищаємо країну і вітаємо дитину», розпочата за ініціативи керівництва Чернігівського обласного ТЦК та СП ще у 2014 році. Про це повідомляють на сторінці відомства.

«Так, днями військовослужбовці Чернігівського ОТЦК та СП завітали до діток земляків, які загинули у бою за Незалежність Батьківщини (а також тих, хто зник безвісти чи потрапив у полон) у Бахмачі та Срібному. Вони привітали дітей із новорічними та різдвяними святами та передали їм подарункові пакуночки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Чернігівщині відкрили міні-дитячий садок

За вагому допомогу в організації щорічної благодійної акції до Новорічних і Різдвяних свят ми щиро дякуємо Nataliia Orlova, Nataliia Kulikova, Чернігівському громадському комітету захисту прав людини та філії «Чернігівське регіональне управління» публічного акціонерного товариства комерційного банку «Приватбанк», а також усім волонтерам і громадянам, хто виявив ініціативність та активність, аби подарувати маленьким чернігівцям святкову атмосферу в нелегкі для кожного з нас часи!» – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button