Суспільство

На Чернігівщині виявлено 47 порушень протиепідемічних вимог

Протягом 27-28 березня фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини здійснили 219 заходів контролю і виявили 47 порушень протиепідемічних вимог.

Зокрема перевірено 20 закладів громадського харчування, 128 об’єктів торгівлі продовольчими і 52 – непродовольчими товарами, 19 агропродовольчих ринків. За результатами перевірок на суб’єктів господарювання складено 8 протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей» і надано 47 приписів (пропозицій) з усунення виявлених недоліків.

Загалом упродовж минулого тижня представники Держпродспоживслужби Чернігівщини та правоохоронних органів здійснили 645 заходів контролю за об’єктами нагляду. В результаті обстежень виявлено 105 порушень, за якими суб’єктам господарювання надані письмові рекомендації. В 1 випадку поінформовані органи місцевої влади і ще в 1 – правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансова грамотність з пелюшок: чи варто платити за гарні оцінки та як виховати підприємницькі якості

Робота в цьому напрямку триватиме і надалі.

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області закликає суб’єктів господарювання і громадян до безкомпромісного виконання протиепідемічних вимог, зокрема дотримання маскового режиму, соціального дистанціювання тощо, для протидії поширенню коронавірусної інфекції територією регіону.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Держпродспоживслужба в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button