Суспільство

На Чернігівщині визначили кращий і гірший державний орган (Відео)

На Чернігівщині громадськість визначала кращі державні органи, що найефективніше служать на благо споживачів їхніх послуг.

«Ми опитуємо людей, які контактували з цим органом влади, та пропонуємо їм дати оцінку за п’ятибальною системою, за трьома параметрами – професійність, доброчесність і доброзичливість»,- Володимир Демиденко, президент антикорупційної громадської спілки «Совість».

Оцінювані структури отримали характеристики від зразкової до ганебної чи навіть злочинної. Щодо останнього, то тут серед антилідерів – обласна архітектурно-будівельна інспекція.

«Ганебне було. По ДАБі було ганебне»,- Володимир Демиденко, президент антикорупційної громадської спілки «Совість».

Серед кращих же в області з найбільшою кількістю балів маємо Головне управління Держпродспоживслужби, це одна з найбільш багатопрофільних структур у країні.

«Напрями різнопрофільні. Починаючи від санітарного законодавства… ветеринарна медицина, безпека харчових продуктів, фітосанітарний контроль, захист прав споживачів, контроль за регульованими цінами, реєстрація сільгосптехніки»,- Юрій Павлішен, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області.

«Держпродспоживслужба, у них найвищі показники. На другому місці теж зразкові – Північна митниця»,- Володимир Демиденко, президент антикорупційної громадської спілки «Совість».

Кращі отримали сертифікати, а якщо вони будуть лідерами три роки поспіль, їм нададуть звання іміджоутворюючого органу влади.

«Ми працюємо для людей і заради людей. Це для нас найголовніше кредо, яким ми користуємося в роботі. Від роботи державної служби, якщо брати загалом, залежить авторитет держави»,- Юрій Павлішен, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку для людей похилого віку в Стольному діє бібліотечний пункт (Фото)

Відзначення служби відбулося в День державного службовця, на тлі урочистого святкового настрою та привітань за служіння державі.

«Це гарне свято, що стосується кожного держслужбовця, який виконує функції держави. І повинен виконувати це дуже гарно та відповідально»,- Людмила Менджул, працівниця ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області.

«Відчувається свято, радість, що якось про нас піклується держава»,- Петро Біжовець, працівник ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області.

«Державна служба – це та служба, з якої розпочалася моя трудова діяльність. Уперше присягу державного службовця я прийняла ще в 19 років. І щоденно вона мене супроводжує. Ми кожен день на роботі, ми працюємо, ми відповідально ставимося до своєї роботи»,- Оксана Нагорна, працівниця ГУ Держпродспоживслужби у Чернігівській області.

Загалом Держпродспоживслужба є своєрідним уособленням багатогранної роботи державного службовця, який, працюючи в різних напрямах, забезпечує безперебійну роботу всіх сфер державного апарату.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button