Суспільство

На Чернігівщині власники карток «Універсальна» та «Універсальна Gold» можуть користуватися унікальними програмами

Як часто покупці отримують знижки, здійснюючи свої повсякденні закупівлі? А от власники карток “Універсальна” та “Універсальна Gold” від ПриватБанку отримують знижки та приємні бонуси постійно. Адже для них доступні такі програми  лояльності як “Бонус Плюс” та “Оплата частинами”.

На Чернігівщині клієнти ПриватБанку вже знають, що програма лояльності «Бонус Плюс» допомагає реально економити гроші. Клієнт витрачає кошти – і частина від витраченого повертається на його бонусний рахунок. Усе просто, прозоро та доступно. Кількість торгових точок, підключених до програми, постійно зростає. Лише за другий квартал  2018 року до програми «Бонус Плюс» було підключено близько 100 торгових точок.

На сайті програми «Бонус Плюс» можна взяти участь в акціях, які спільно з програмою проводять торговельні точки. Наприклад, кожен клієнт ПриватБанку, який завітає до магазину канцтоварів “Клякса”, отримає бонус – 7% від витрачених коштів. Достатньо зареєструватися на сайті. Нині у Чернігові 395 торговельних точок (магазинів, кафе та ін.), підключених до програми “Бонус Плюс”. Серед них: магазини “ГрандФлора” (вул.Чернишевського, 37) ,  кафе “Українське підпілля” ( вул. Коцюбинського, 44), автомийка “BLESK” (пров. Ак.Павлова, 24), АЗС “Єдланд-М” (вул.Козацька, 58), бутік “Бонжур” (просп.Миру,30), розважальний центр “Дитяча планета” (вул. 77-й Гв. Дивізіі, 1), кафе “Pasta Basta” (пр-т Перемоги, 21, пр-т Миру, 44), кафе “Цапа” (просп.Миру, 22).

Загалом, в Україні понад 44 000 торгових точок (не рахуючи інтернет-магазинів), де можна отримувати бонуси за даною програмою. Просто скажіть продавцеві, що хочете оплатити покупку з рахунку “Бонус Плюс”.

Про перелік усіх партнерів «Бонус Плюс» можна дізнатися на сайті. Там же є вичерпна інформація про те, як приєднатися, накопичувати й реально економити разом з програмою.

«Ми не стоїмо на місці, намагаємось пропонувати клієнтам цікаві акції, розповідаємо про торговельну точку на сайті та у відділеннях ПриватБанку, – говорить керівник напрямку «Бонус Плюс» Чернігівського РУ ПриватБанку Андрій Демченко. – Перелік акцій постійно оновлюється, а це – приємна новина для чернігівців та гостей нашого міста».

Варто відмітити, що терміни дії акції обмежені та для кожного партнеру встановлюються персонально.

Друга послуга, яка доступна для власників карток “Універсальна” та “Універсальна Gold”,  програма “Оплата частинами” від ПриватБанку. Купити побутову техніку, гаджети, іграшки чи одяг сьогодні, а розрахуватися пізніше, не втрачаючи при цьому ні копійки — основна перевага  даної послуги.

На Чернігівщині “Оплата частинами” працює у більш ніж 50 торгових підприємствах. Сервiс доступний у більшості популярних інтернет-магазинів таких, як Comfy, “ФОКСТРОТ”, MOYO, “АЛЛО” та “Ельдорадо”.

За другий квартал 2018 року по програмі “Оплата частинами” мешканці Чернігівщини вже здійснили більше 10000 покупок, всього 72667 угод на суму 15917120.25 грн.

“Завдяки програмі “Оплата частинами”, можна не відмовляти собі у бажаних подарунках, тим більше, скористатися сервісом просто, достатньо мати карту ПриватБанку і обрати магазин серед фірм-партнерів, де ви повідомите продавця про бажання оформити покупку за сервісом “Оплата частинами”. Договором слугує чек з усіма необхідними реквізитами, додаткові документи не знадобляться. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним” – каже керівник напрямку “Оплата частинами” Чернігівського РУ  Роман Плотко.

На сьогоднішній день до “Оплати частинами” підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів, такі, як Comfy, “Фокстрот”, “Ельдорадо”, “Алло”, “Цитрус”, MOYO, “Секунда” тощо. Щоб дізнатися, на яку суму клієнт може здійснити купівлю в розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button