Суспільство

На Чернігівщині введено в експлуатацію ще один міст

На Чернігівщині підрозділами Державної спеціальної служби транспорту відновлено та введено в експлуатацію черговий міст. Військовослужбовці мостових підрозділів у найкоротші терміни побудували та ввести в експлуатацію черговий об’єкт інфраструктури, який був зруйнований під час вторгнення росії.

Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар разом з першим заступником начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Костянтином Мегемом та мером міста Корюківка Ратаном Ахмедовим подякували всьому особовому складу за сумлінну плідну працю та відзначили найкращих військовослужбовців відомчими відзнаками.

«Всі області та райони, де ми виконуємо завдання стали для нас рідні та близькі, хочеться сюди повертатися та приїжджати. Я вдячний кожному з вас усю ту роботу, яку ви зробили по відновленню мирного життя після руйнувань війни», — зазначив генерал-майор Богдан Бондар.

Звертаючись до присутніх Костянтин Мегем зазначив, що це не перший міст відкритий в Чернігівській області. Він подякував Державної спеціальної служби транспорту за проведену роботу

Зазначимо, що підрозділами Державної спеціальної служби транспорту вже відновлено 65 мостів, ще на 7 об’єктах ведуться роботи.

Незламні духом відновлять Україну!

Джерело: Державна спеціальна служба транспорту

Ще статті по темі

Back to top button