Суспільство

На імпровізованому блокпосту діти з Ніжина зібрали 1700 гривень на авто для ЗСУ

В одному з мікрорайонів Ніжина діти зробили імпровізований блокпост для збору коштів на автомобіль для наших військових. Діти відмовилися від ігор в телефоні й організували таке корисне для своєї держави дозвілля.
Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

У вишиванках і з гаслом «Слава Україні» вони пильнують за пересуванням автомобілів. Майже всі водії схвально ставляться до такого. Спершу дітей пригощали смаколиками. А потім почали гроші давати. В такий спосіб юні патріоти назбирали майже 1700 гривень.

У День Незалежності України зібрані кошти діти передали військовому. Ці гроші стануть вкладом у купівлю автомобіля, який найближчим часом планують відправити в гарячу точку нашим захисникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські школярі збирають на «блокпосту» гроші на підтримку наших військових

Потреба в автомобілях постійна. Один із позашляховиків, які ніжинська громада передала на передову, був задіяний у важливих завданнях, нищив ворога, але прослугував лише 20 днів. Тож нашим хлопцям автомобілі вкрай необхідні. Розуміють це і діти, і їхні батьки, з дозволу яких юні ніжинці організували блокпост.

Діти планують збирати кошти ще до 1 вересня – початку нового навчального року. А потім із новими силами візьмуться підкорювати нові вершини знань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button