Суспільство

На кордоні затримали контрабандні цигарки (Фото)

Учора, 23 вересня, наш 40-річний співвітчизник, прямуючи на в’їзд до України легковим автомобілем «Фольксваген», у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка» намагався провезти в схованці контрабандне куриво – білоруські цигарки «GOLD NZ» без акцизних марок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні затримали росіянина, який придбав авто з наркотиками (Фото)

Схованку так званий кулібін обладнав у паливному бакові автомобіля та спромігся помістити туди аж 1260 пачок цигарок. Але наявність випереджувальної інформації від оперативно-розшукового підрозділу та пильність прикордонного наряду завадили цій авантюрі.

За цим фактом працівниками митниці складено протокол про порушення митних правил за ст.483 Митного кодексу України, а виявлені контрабандні тютюнові вироби та автомобіль, у якому було обладнано схованку, вилучено співробітниками фіскальної служби встановленим порядком. Їх вартість буде встановлено експертами.

Зауважимо, прикордонники простежують тенденцію до зростання кількості спроб незаконного переміщення об’ємних партій тютюну на українсько-білоруському кордоні та ведуть системну роботу з перекриття таких каналів.

Сума оцінки цигарок становить 12 600 грн, авто оцінено в 50 000 грн.

Пресслужба ЧПЗ

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button