Суспільство

На Козелеччині молодий лікар отримала ключі від квартири

Пріоритетним напрямком роботи керівництва Козелецького району є збереження медичних кадрів, а особливо молодих фахівців. Сьогодні, 2 січня, вручили ключі від квартири та квіти молодому лікарю-педіатру, завідувачу дитячого відділення Козелецької центральної районної лікарні Людмилі Гайдамако, котра працює в Козелецькій ЦРЛ вже 5 років.

Квартира придбана в межах районної комплексної Програми забезпечення житлом медичних працівників району на 2016-2020 роки, затвердженої на сесії районної ради від 13 січня 2016 року № №47- 3/VII. На придбання службового житла для Козелецької центральної районної лікарні з районного бюджету витратили 440 тисяч гривень.

«Маємо зробити все можливе для створення сприятливих умов роботи молодих фахівців та комфортного перебування в установах охорони здоров’я пацієнтів, щоб надавати якісні медичні послуги жителям району. У минулому році відремонтували хірургічне відділення, а в цьому році нам належить покращити матеріально-технічної базу лікарні. Першочергово плануємо перекрити дах стаціонарного та поліклінічного відділень, далі — реконструювати систему каналізації, побудувати котельню, поновити акушерсько-педіатричний корпус. Перелічені роботи плануємо виконувати поетапно протягом трьох років, — наголосив голова райдержадміністрації Володимир Швед, виступаючи перед колективом ЦРЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Менській ОТГ дитина-сирота отримала квартиру

Головний лікар Козелецької ЦРЛ Вячеслав Приліпко подякував керівникам району за вболівання про побут та гідні умови праці медичних працівників Козелеччини.

Свої слова вдячності на адресу керівництва району висловила і лікар Людмила Гайдамако, відзначивши, що цей дарунок надихає на працю, адже побутові умови для лікаря – надзвичайно важлива й суттєва складова, яка позитивно позначиться на успішності процесу надання допомоги пацієнтам.Колектив_ЦРЛ-3

Ще статті по темі

13 коментарів

  1. Относилась бы ещё к пациентам так хорошо как красиво говорит!

  2. Радостные лица коллег))) вместо тысячи слов))))))))

  3. К детям хоть раз бы улыбнулась. Отношения от нее нормального никогда небыло

  4. Деякі все життя працюють лікарем в Козелецькій ЦРЛ і дяки ніякої і житла теж!

  5. Я обурена, ще б комусь іншому достойному, а то знайшли кому дарувати! Коли наша дитина сильно захворіла, вона навіть не приїхала, нас дивились чергові лікарі ЦРЛ, прийшла тільки на 3!!! день і то, лікуванням я це не назву! Не доведи Божечки кому потрапляти в лікарню, а до «хвальоного» лікаря ти паче. Я просто в щоці.

  6. А ми потрапивши до Людмили Анатоліївни в стаціонар, отримали від неї постановку точного діагнозу та вірно призначене лікування (яке коли ми поїхали до вузького спеціаліста до Чернігова повністю підтримали Чернігівські лікарі), вона проявила себе як чуйний, людяний та освідчений лікар.

  7. А якщо діагноз правильний, і лікування гарне, то чого ж тоді до Чернігова поїхали?

  8. Замка ещё та, эта Людмила Анатольевна. При каждом обращении говорит ложится в отделение, и только потом она вас посмотрит! Не врач, а одно название.

  9. Чого ж всі анонімно пишете? Як ви такі смілі і можете людину брудом поливать, то не ховайтесь….

  10. К сожалению нет нормальных специалистов в Козельце, жаль людей которым приходиться обращаться в данную больницу от безвыходности. А государство правильно делает, что мотивирует именно молодых, там,конечно, половина старперов сидит пенсионного возраста, уже по новым технологиям медицины они работать не способны и пора их поблагодарить и отправить на отдых , но нет ещё и не выживешь прикормленных хорошо …

  11. Нічого всіх брудом поливати.Є в Козельці хороші фахівці .Які рятували багатьох.Велика їм шана і дай Ьоже здоров’я!!!

  12. Можу сказати тільки гарні слова про Людмилу Анатоліївну. Вона гарна, чуйна,людина та гарний спеціаліст! Ніколи не відмовила в допомозі,та завжди призначала ефективне лікування. Рада, що саме вона отримала нове житло.

  13. Якщо вона вам неподобається не ходіть до неї, знайдіть іншого лікаря під свої рамки. Вона чудова людина і спеціаліст. Я її знаю вже 10 років, а поганих лікарів ви ще не бачили. Людочка ти молодчинка!

Back to top button