Суспільство

На Менщині пасажири автівки побилися з поліцейськими (Відео)

Минулого тижня пізньої ночі поблизу Локнистого сталася бійка між нетверезими пасажирами однієї з автівок та нарядом поліції.

Учасники штурханини зняли це на відео й розповсюдили в інтернеті. Керівництво Менського відділу поліції ініціювало службове розслідування.

– Подія сталася близько 23.40 у ніч на 23 лютого, – коментує начальник Менського відділу поліції Олександр Крук. –  Відео, яке розповсюдили в інтернеті, ми бачили. Нині проводимо службове розслідування. За його результатами зробимо висновки – чи правомірно діяли наші працівники. Особи, котрі затіяли бійку, встановлені. Усі винні понесуть справедливе покарання. Наш працівник поліції не відсторонений від роботи, працює у штатному режимі.

Події розвивалися так: з Локнистого до обласної лікарні доставили чоловіка з травмою голови. З цього приводу з Мени виїхала на місце події група реагування патрульної поліції. А оскільки вже була пізня ніч, поліцейські не одразу зорієнтувалися, куди саме їхати. Зупинили автівку, котра проїжджала повз, щоб спитати дорогу. З автомобіля на патрульних повіяло випарами алкоголю. Перевірили водія – тверезий. А от його пасажирам ця ситуація не сподобалася, вискочили троє напідпитку, влаштували розбірки. Слово за слово – конфлікт переріс у бійку. За словами правоохоронців, вони намагалися словесно вгамувати дебоширів, зробили не одне зауваження.

Поліцейські, доки триває розслідування, подробиць не розголошують, однак відомо, що один із дебоширів – колишній таксист із Чернігова, вже був покараний за управління транспортним засобом у нетверезому. Двоє інших – молоді хлопці.

За інформацією поліції, відео, яке розмістили в інтернеті, редаговане. З нього не можна зрозуміти, як саме і чому розпочався конфлікт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button