Суспільство

На Ніжинщині відкрили пам’ятні знаки Герою та воїнам-афганцям

У понеділок, 6 грудня, до 30-ї річниці створення Збройних сил України в с. Талалаївка на Ніжинщині відкрили пам’ятні знаки Герою України Віктору Орленку та воїнам-афганцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відкрили пам’ятні стели загиблому командиру 1 окремої танкової Сіверської бригади та полеглим військовим (Фото)

Разом із громадою села участь у заході взяли вдова Віктора Орленка Галина Орленко зі своєю дочкою, сільський голова Людмила Андрусенко, голова громадської організації «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак, перша заступниця голови райдержадміністрації Інна Горобей, заступник голови Ніжинської районної ради Дмитро Коробко та голова громадської організації «Ніжинська спілка ветеранів АТО» Андрій Гомоляко.

Присутні вшанували пам’ять захисників України та воїнів-афганців хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятних знаків. Під час урочистого концерту учасникам АТО та учасникам бойових дій на території інших держав вручили чимало нагород за професійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у захист суверенітету, територіальної цілісності та незалежності нашої держави та з нагоди дня Збройних сил України.

Для всіх присутніх атмосферу святковості створили працівники Будинку культури та учні Талалаївського ЗЗСО.

Ніжинська райрада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button