Суспільство

На Прилуччині працівники культури пройшли атестацію

17-18 грудня в приміщенні райдержадміністрації з метою об’єктивної оцінки професійної кваліфікації і ділових якостей працівників клубних закладів відповідно до Наказу Міністерства культури України №44 від 16 липня 2007 року «Про затвердження Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури» проведена атестація працівників культури району.

Про це йдеться на сайті Прилуцької РДА.

Атестаційна комісія працювала під головуванням Лариси Ковтун — завідувача сектору культури, туризму і релігій райдержадміністрації у складі: Світлани Александрової – керівника апарату райдержадміністрації, Сергія Шевченка – депутата Прилуцької районної ради, Тетяни Мирводи – начальника відділу загального, контролю та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації, Любові Задорожньої – начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера фінансового управління, Лілії Брижаненко головного бухгалтера сектору культури, туризму і релігій райдержадміністрації.

В атестації взяли участь бухгалтери сектору культури, туризму і релігій райдержадміністрації, працівники Дідовецького районного будинку культури, директори та художні керівники сільських, селищного клубних закладів району. Загалом атестації підлягало 50 осіб, атестовано- 46 осіб, не атестовано- 4 особи.

За підсумками атестації комісія прийняла відповідні рішення та надала рекомендації щодо підтвердження чи підвищення тарифного розряду з оплати праці.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. самое главное,что бухгалтеров не забили включить в состав комиссии

Back to top button