Суспільство

На сайті Чернігівської міськради хочуть запустити нову рубрику

Франція «Наш край» у Чернігівській міській раді пропонує створити рубрику «Новини фракцій» на офіційному веб-порталі міської ради.

З відповідним запитом до міського голови звернувся керівник фракції Олександр Соколов.

За його словами, така рубрика працює на сайті Чернігівської обласної ради, і це дає можливість депутатам інформувати про свою діяльність. «Я переконаний, що нова рубрика на офіційному веб-порталі міськради сприятиме відкритості у діяльності депутатів міської ради та поставить усіх у рівні умови, даючи змогу звітувати про свою роботу», — зазначив Олександр Соколов.

Питання про створення нової рубрики порушували й під час експертного обговорення «Чернігів – рік при новій владі», що відбулося в прес-центрі «Чернігівський вибір» минулого тижня та було присвячене річниці зміни політичних пріоритетів чернігівців. На думку секретаря міської ради Віктора Бистрова, на сьогодні доступ представників політичних сил до медійних ресурсів Чернігова дуже обмежений. Якщо раніше, приміром, про діяльність депутатів міськради постійно інформувала комунальна газета, то зараз такої можливості немає. Висвітлювати свою діяльність місцеві осередки політичних партій можуть лише на комерційних умовах, що не зовсім правильно, оскільки йдеться про відкритість і прозорість діяльності представників чинної влади.

Віктора Бистрова підтримав також депутат міської ради Сергій Вакуленко. Він переконаний, що така рубрика на сайті міськради дуже потрібна. «Зможемо побачити, як працює той чи інший депутат, як позиціонує та чи інша фракція», — сказав він.

Прес-служба Чернігівської облорганізації політичної партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button