Суспільство

На вулиці Чернігова повертається велопатруль

У 2020 році в Чернігові вперше з’явився велопатруль. Потрібна та гарна ініціатива. Однак вона проіснувала недовго, завадила повномасштабна війна. Та й повноцінного забезпечення для довготривалої роботи таких патрулів не було. До слова, їх було тільки два на все місто…

Наразі безпекова ситуація в Чернігові та погодні умови дозволяють вивести на вулиці велосипедні патрулі, повідомляє очільник міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські розробники передали Укрпошті партію триколісних електробайків

«Спільно з начальником Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції вирішили з 1 травня повернути на вулиці Чернігова велопатрулі на весняно-літній період.

Знаю, цього року патрульна поліція отримала десять велосипедів від правоохоронців із Бельгії в межах проєкту Bikes for Ukraine, які передала ГО «Еко місто». Таким чином, до вже двох наявних велопатрулів додадуться ще кілька.

Для забезпечення повноцінної роботи таких патрулів, згідно з наданою мені інформацією, є потреба у коштах. Звернувся до міської ради з вимогою виділити необхідну суму з міського бюджету, відповідно до чинного законодавства», – пише він.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button