Суспільство

Найкращі мультитаскери в світі декоративної косметики

Багатофункціональна косметика – краса на всі випадки життя

Сучасний ритм життя вимагає від косметичних засобів максимальної ефективності та універсальності. Дівчата хочуть мати під рукою кілька must-have продуктів, які допоможуть створити ідеальний макіяж за лічені хвилини. У тренді — багатофункціональні б’юті-кошти, що поєднують у собі відразу кілька корисних властивостей. Наш інтернет-магазин косметики Lullaby підготував список найцікавіших мультизадачних новинок косметичного ринку.

Тональні основи з доглядовими властивостями

Тональні креми та компактні BB/CC креми вже давно перейшли у категорію мультифункціональних бьюті-помічників. Сучасні тональні засоби не тільки надають шкірі бездоганного кольору, але й доглядають за нею завдяки корисним компонентам у складі.

ERBORIAN — це корейсько-французький косметичний бренд, що спеціалізується на продуктах, що поєднують у собі найкраще зі східних та західних б’юті-традицій. Їхні тональні основи відомі своїми мультифункціональними формулами, збагаченими концентрованими азіатськими екстрактами.

BB Cream Baby Skin Effect

Справжнє відкриття бренду — це багатофункціональний BB-крем із 5 доглядовими діями. Крім вирівнювання тону і маскування недоліків, він інтенсивно доглядає шкіру:

  • Зволоження – завдяки екстракту кореня шовковиці деревоподібної.
  • Вирівнювання тону — відбілюючий екстракт юдзу освітлює пігментацію.
  • Омолодження — гідролізований колаген та аденозин розгладжують зморшки.
  • Сяйво — частки самоцвітів надають шкірі м’яке свічення.
  • Захист — екстракт гранату багатий на антиоксиданти.

Текстура у крему ніжна, шовковиста, що тане на шкірі. І все завдяки унікальній гелевій технології Hydrogel 3D.

Erborian Super BB Ginseng SPF 20

Ще одна ВВ-основа від ERBORIAN володіє більш щільним покриттям і спеціальними властивостями для проблемної шкіри. У її складі:

  • Екстракт центели азіатської потужно заспокоює, знімає запалення та регенерує.
  • Озон дезінфікує та очищає шкіру, сприяючи загоєнню.
  • Кунжут живить та відновлює ліпідний бар’єр.
  • Комплекс вітамінів С і Е має антиоксидантну дію.

Ця тональна ВВ-основа забезпечує повне покриття недоліків, матує та приглушує жирний блиск.

Erborian Eau Ginseng CC Cream

Цей СС-крем ідеальний для зрілої шкіри. Він не лише маскує недосконалості, а й активно розгладжує зморшки:

  • Центелла азіатська заспокоює та тонізує шкіру.
  • Фітостерол відновлює еластичність.
  • Аденозин розгладжує зморшки та підтягує овал обличчя.
  • Оксид заліза надає легкого сяйва, пожвавлюючи стомлену шкіру.

Крем володіє делікатною гелевою текстурою, що тане і переливається напівпрозорими перламутровими частинками.

Як бачите, тональні засоби ERBORIAN – це справжні мультизадачники, що поєднують у собі макіяж та догляд. Їхні унікальні формули дозволяють приховувати недосконалості і одночасно боротися з різними проблемами шкіри.

Тінти для губ та щік

Заощаджувати час при нанесенні макіяжу допоможуть багатофункціональні тінти. Одним мазком такого засобу можна підфарбувати і губи, і вилиці, створивши свіжий та природний рум’янець.

Справжнім бестселером останніх сезонів став Benefit Benetint. Це гелевий тінт на водній основі, який створює легкий і природний рум’янець на щоках, губах і навіть повіках. Відтінок рожево-малиновий, напівпрозорий та підходить для будь-якого тону шкіри.

Також чудовим мультизадачником можна назвати новий тінт Nars Air Matte Lip Color. Його матова повітряна формула дозволяє використовувати продукт не тільки на губах, а й на щоках та повіках. Доступний у кількох яскравих та ніжних відтінках.

Від бренду COLORESCIENCE варто звернути увагу на кремовий тінт для губ та щік Lip Bloom. Цей гібридний засіб 2-в-1 надає делікатного, напівпрозорого природного відтінку. У складі — рослинні компоненти та вітаміни для догляду. Доступний у 4 нюдових відтінках.

Також цікавий мультифункціональний продукт випустив бренд PERRICONE MD – No Makeup Blush. Це крем-гель з легкою текстурою, яким можна надати делікатний рум’янець як губам, так і вилицям. Безпечна формула без олій ідеально підходить для чутливої ​​шкіри.

Хайлайтери для обличчя та тіла

А готуємось до пляжного сезону можна за допомогою багатофункціональних хайлайтерів із ефектом вологого сяйва. Його можна використовувати як для макіяжу обличчя, так і для створення гри світлотіней на тілі.

Fenty Beauty порадувала нас подвійним хайлайтером Body Lava 2-In-1 Glow. Він може використовуватися як рідка пудра хайлайтинг для обличчя і одночасно сяючий бронзер для тіла. У складі — дрібні перламутрові пігменти для неймовірного мерехтливого свічення.

Косметичний бренд Sol De Janeiro також випустив мультифункціональний блиск Brazilian Crush Cheirosa’62 Blush та Glow Stick. Це твердий стік із кремовою сяючою текстурою, яким можна підсвічувати вилиці, декольте, плечі та інші зони тіла.

Такі багатофункціональні б’юті-новинки дозволяють створювати ідеальний і стійкий макіяж, доглядаючи шкіру обличчя та тіла. Спробуйте ці мультизадачні засоби та сяйте!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button