Суспільство

«Найкращий природній спосіб для схуднення», — чернігівський травник розповів про цілющі властивості іван-чаю

Природна аптека вражає своїми можливостями. Але на жаль, люди все частіше міняють її на класичні засоби фармації.

Чернігівський травник Олександр Хорошок розповів про неймовірні властивості, несправедливо забутої лікарської рослини іван-чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Незмінний рослинний еліксир від застуд: чернігівський травник розповів, як уберегтися від ГРВІ (Відео)

Іван-чай — це геніальний природній засіб. Його використання надзвичайно багатофункціональне. Хочу зупинитись лише на декількох властивостях, які будуть корисні при дуже «популярних» станах.  По перше, іван-чай — це загальнозміцнюючий засіб, за рахунок набору вітамінів, мікроелементів тощо.

По-друге, іван-чай сприяє зниженню холестерину, прискорює жировий обмін та сприяє зменшенню апетиту. Останні властивості роблять його найкращим природнім засобом для схуднення. Якщо збільшення ваги не пов’язано із захворюваннями, наприклад, обміну речовин тощо, то регулярне вживання іван-чаю і бажання зменшити вагу — це запорука досягнення цілі.

По-третє, іван-чай має «підбадьорюючий» ефект, при цьому не містить кофеїну. Тому за бажанням може витіснити класичний чай або каву з вашого раціону. А це здоровий спосіб життя.

І по-четверте,  іван-чай має протипохмільний ефект, адже виводить токсини з організму. Також регулярне вживання іван-чаю більше місяця може викликати ефект відрази від алкоголю у алкозалежних людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button