Суспільство

Найстарша мати України відвела доньку до 1-го класу (Фото)

Найстарша мати в Україні Валентина Підвербна сьогодні відвела в перший клас свою доньку. Анна-Марія пішла в 1 «Е» клас ЗНЗ № 35.

На свято дівчинка прийшла в новенькій шкільній формі та біленькій блузці. Однак без святкових бантів і зачіски. Не було в дитини й квітів. А мати постійно ховалася від камер сама та водила за руку й дитину.

Навіть під час святкової лінійки відвела від однокласників і повернулася спиною. Дівчинка весела та радісна, рухлива і непосидюча. З вчителем клас знайомиться лише сьогодні, в неї теж перший робочий день. Подробиці – в сюжеті.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

11 коментарів

  1. подальше от мамы девочку может чему то и научат

    1. Сам научись хоть чему-нибудь в жизни, гражданин. Тьху

  2. Меньше журналюги преследовали б — бабка не отводила дитё от одноклассников.

  3. Девочка хорошая но маму надо воспитать

    1. Уважаемые,чего вы прицепились с несчатной маме и ее дочке?Журналисты сволочи,слов других нет..Не было цветов и бантов у девочки…Это не показатель неблагополучной ситуации!Уж лучше бы смотрели за отцами-пьяницами которые пощволяют себе приходить в школу за детьми в нетрезвом виде. Да,мама одинокая,социально не защищеная и ее возрастная категория не соответствует
      для воспитания ребенка.Но это не преступление! Это ее право! Журналисты..Уж лучше бы на иных и прочих туниядцев обратили бы свое внимание,которые рожают по 10 детей но работать не хотят,воруют и не исполняют свои обязанности по воспитанию своих многочисленых детей! Что вы все пристали к этой женщине!!Не можете ничем помочь ей так не мешайте ей жить!Во всяком случае она ничего плохого окружающим не сделала . Это ее личное дело во сколько лет ей заводить детей. Идиоты «благополучные»..

  4. Найгірше свято у моєму житті. На лінійці повідомили, що учні 3-х класів будуть відвідувати школу у 2-гу зміну! Груп подовженого дня не буде!!! Як наша родина, якої всі працюють залишать дитину вдома у віці 8 років? У Канаді заборонено залишати дитину до 10 — років. У Ізраілі — до 12 років ! А керівництво 3 школи вирішило до 8 років!!! Реформа освіти ще не прийнята, а її дії вже для початкової школи №3 м.Чернігова в дії!!!!

    1. Шановний Володимире,маемо таку ж проблему.Дуже переймаемося цим. Але згадайте ваших батькiв i наше життя у Радянському Союзi.8-ми рiчнi дiти збиралися i ходили до школи самi.

  5. Нас ето тоже сильно волнует.
    Как будем справляться со второй сменной…..(((

  6. А 29 годин навчання в молодших классах на тиждень -це взагалі порушення законодавства і все це знову 3 школа.Треба б її перевірити.Але як свято,то там скороченні уроки.

  7. От бачте, і знайшли тему для обговорення,.. а то причепилися до жінки та дитини. Громадяни журналісти, а ви хіба не люди? Навіщо кожного разу підкреслювати «найстаріша», навіщо стільки років тцькувати і жінку і дитину? Цей випадок тільки підтверджує — мрії здійснюються!!! Інше питання, але це вже до лікаря, а може до Бога, який зробив такий подарунок жінці. Не нам судити!!!

Back to top button