Суспільство

Наполеон Бонапарт у виконанні Хоакіна Фенікса незабаром з’явиться на екранах кінотеатрів

*Імідж

Творці нового фільму «Наполеон» оголосили дату прем’єри. У прокат він вийде восени цього року. Глядачі з України матимуть змогу побачити історичну епопею за участю Хоакіна Фенікса на великих екранах вже 22 листопада про це повідомляють новини сьогодні в Україні. Через кілька тижнів фільм буде доступним для перегляду в онлайн-кінотеатрі Apple TV+. Сюжетна лінія картини будуватиметься на подіях із життя Наполеона Бонапарта, які відбувалися в той час, коли він прийшов до влади. Особлива роль у фільмі відводиться взаєминам із коханою великого полководця імператрицею Жозефіною.

Цікаві подробиці

Режисером історичного фільму про Наполеона Бонапарта став Рідлі Скотт, який неодноразово дивував глядачів своїми ефектними роботами. Він поставив «Гладіатора», а також багато інших фільмів, які стали збирати у прокаті багатомільйонні касові збори. Сценарій створили відомий Девід Скрап, авторству якого належать сюжети таких картин, як «День, коли земля зупинилася» та «Останній замок». Над цим проєктом працювали представники компанії Apple Studios.

Головного героя полководця Наполеона Бонапарта у картині зіграв Хоакін Фенікс, який завоював популярність завдяки унікальному образу Джокера. У ролі Жозефіни глядачі побачать талановиту молоду актрису Ванессу Кірбі, яка запам’яталася багатьом кінофільмам «Сходження Юпітер» і «Місія нездійсненна». Інших головних персонажів зіграють такі талановиті актори, як Тахар Рахім, Ієн МакНіс, Меттью Ніхем та Людивін Санье.

Новини кіно з усього світу зазначають, що проєкт обіцяє бути дуже масштабним та видовищним, а прем’єру фільму давно чекають мільйони глядачів у Європі та США.

Сюжет картини

В офіційному синопсисі йдеться, що у картині буде показано прихід у владі Наполеона Бонапарта. Подивившись кіно, глядачі дізнаються багато цікавих подробиць про стосунки полководця зі своєю першою дружиною Жозефіною, з якою він побрався 1976 року. За роки спільного життя подружжя не раз змінювало одне одному, проте на розлучення імператор зважився лише в 1810 році, коли серйозно задумався про те, що йому потрібен спадкоємець, народжений у законному шлюбі.

Паралельно з любовними інтригами буде показано шість епічних боїв, які Наполеону вдалося виграти, як військовому полководцю. Після взяття Тулону взимку 1793 Бонапарт був визнаний одним з найбільших французьких воєначальників. Також у картині можна буде побачити, як Наполеон організовував експедицію до Єгипту. Основною метою тоді була спроба захопити єгипетські землі. Під час походу до Європи було вивезено багато пам’яток.

Ще статті по темі

Back to top button