Суспільство

Нардеп від Чернігівщини натякнув на розкрадання коштів під час реконструкції Сновської гімназії

У 2016 році в Сновській гімназії сталася пожежа. Вогнем було знищено кілька класів, комп’ютерний клас, їдальню та дах. На реконструкцію їдальні навчального закладу було виділено та використано понад 12 мільйонів гривень бюджетних коштів.

2018-09-01_145918

Плюс понад 5 мільйонів гривень було додатково виділено на капітальний ремонт наявних приміщень Сновської гімназії.

2020-08-26_100751

Утім, з’ясувалося, що цих коштів недостатньо і для повного завершення ремонтів місцева влада просить ще понад 4 мільйони гривень.

Народний депутат по 207-му округу Максим Зуєв в ефірі телеканалу «Суспільне Чернігів» заявив, що під час реконструкції Сновської гімназії склалася загадкова ситуація, мовляв, правоохоронним органам варто було б перевірити раціональність використання бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обпалені знання: у Сновську згоріла гімназія (Відео)

«Я ж не можу на камеру говорити, що там корупційні моменти, що там вкрали кучу грошей, мабуть. Що там повинна прокуратура насправді працювати в цій історії. Я можу так сказати. Я нікого не хочу звинувачувати, адже це не моя функція і я не повинен бути прокурором чи поліцією. Були виділені кошти, і питання – як вони використані. Там повинен бути зроблений аудит, повна перевірка і, за результатами повної перевірки, мають бути зроблені певні висновки. Не мною і людьми, а правоохоронними органами», – заявив Максим Зуєв.

Ще статті по темі

Back to top button