Суспільство

«Наш край» допомагає в лікуванні

Благодійний фонд «Наш край» виділив кошти на лікування депутата Тарасошевченківської сільської ради (Ріпкинський район) Олексія Бондаря. До приймальні фонду звернулися депутати сільської ради від партії «Наш край» із проханням допомогти земляку, який за станом здоров’я потребує термінового оперативного втручання.

Олексій Бондар має авторитет у громаді, користується повагою серед односельців. Чоловік є учасником війни в Афганістані, заробив інвалідність, однак, попри це, залишається активним діячем.

Після розгляду заяви благодійний фонд «Наш край» виділив кошти для лікування Олексія Бондаря. Кошти дружині передав особисто керівник фонду Олександр Любарець.

За його словами, у фонді дуже уважно вивчають усі звернення жителів Чернігівської області та намагаються надати необхідну допомогу тим, хто потребує найбільшої підтримки для збереження життя і здоров’я, насамперед дітям.

Довідка: Благодійний фонд «Наш край» створений у 2015 році. Фонд допомагає малозабезпеченим верствам населення Чернігівської області: людям похилого віку, пенсіонерам, інвалідам, одиноким, ветеранам, членам їхніх сімей, людям, які потребують лікування, та іншим категоріям соціально незахищених осіб.

Завдяки співпраці з іноземними  благодійними фондами надана матеріально-технічна допомога понад 10 медичним і соціальним закладам у різних районах Чернігівщини. Допомогу від фонду отримали й військовослужбовці в зоні АТО, і мирні жителі міста Авдіївки Донецької області.

Поповнюють фонд небайдужі українці. Усі охочі можуть долучитися до підтримки тих, хто цього потребує, через благодійний фонд «Наш край».

Телефон «гарячої лінії» — 0-800-80-11-77.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button