Суспільство

Названі найпопулярніші смартфони 2019 року

Продукція компаній Samsung і Apple є найбільш популярною в наш час. Експерти зазначають, що з десяти найуспішніших моделей минулого року дев’ять належать саме їм. Виключенням став лише смартфон Oppo A5, який у рейтингу посів п’яте місце.

Топ-5 кращих девайсів минулого року

Згідно з даними звіту Counterpoint Research, п’ятірка лідерів виглядає так:

  • iPhone XR;
  • iPhone 11;
  • Samsung Galaxy A50;
  • Galaxy A10;
  • Oppo A5.

Лідер має показник 3%, iPhone 11 — 2,1%, A50 — 1,8%, А10 — 1,7%, смартфон Oppo — 1,3%.

Цікавим є те, що рейтинг залежить від місця проживання користувачів. В Північній Америці, наприклад, в топ-5 входять лише айфони. В Європі iPhone займають лише два перших місця, а в інших регіонах лідирує продукція компанії Samsung. Що стосується Китаю, то там в рейтингу не вдалось закріпитись ні самсунгам, ні айфонам, лідерами в цій країні є місцеві виробники: Huawei, Oppo, Vivo.

Де краще купувати брендові смартфони?

Продукція відомих виробників має багато неякісних аналогів, які не відповідають заявленим характеристикам. Щоб не купити підробку, варто замовляти мобільні пристрої лише у перевірених і надійних інтернет-магазинах, а також в офіційних точках продажу. Одним з кращих магазинів з бездоганною репутацією є “Алло”, де покупців радують не лише ціни, а і якісне обслуговування. Інтернет-магазин працює по всій території України і оперативно висилає фірмовий товар в будь-який населений пункт. Сайт працює без вихідних, замовлення можна зробити у будь-який зручний час.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button