Суспільство

«Не все так гладко»: темна і світла сторони інвестора «Золотого пляжу»

Чернігівський міський голова підписав договір на 20 років з бізнесменом, який взяв на себе низку зобов’язань. Роль виконавчого директора зони відпочинку буде виконувати Антон Ковтун, який має відношення до підприємців, які самовільно встановили дерев’яну прибудову біля Мегацентру. Споруду, яка з’явилась без погоджень і належно оформлених документів, доведеться прибрати і реалізувати свій потенціал у створенні європейського пляжу у межах Чернігова.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

Згідно з угодою, інвестор має зобов’язання до кінця липня забезпечити встановлення двох легких літніх об’єктів громадського харчування, накрити 4 перголи, які передбачені для дітей і наповнити цю зону змістом, щоб батьки мали можливість залишити своє чадо, а їм було чим там зайнятись.

У наступному році до початку купального сезону потрібно збудувати 25-ти метровий басейн, біля нього невеличкий для дітей. Також будуватиметься нова сауна.

Слідкувати за належним обслуговуванням сауни та басейну, своєчасним їх прибиранням, фільтрацією води буде інвестор, окрім того він відповідатиме за очищення піску на пляжі.

Мер міста наголосив, якщо умови прописані в угоді все ж не будуть виконані і надходитимуть скарги, він залишає за собою право моментально розірвати договір в односторонньому порядку.

За словами чернігівського активіста Олександра Гашпара, з цим інвестором (точніше з його батьком) міський голова Владислав Атрошенко провертали «оборудку», від якої бюджет недоотримав 600 тисяч гривень.

Крім того він зазначив, що Олександр Ковтун винен велику суму  «Полікомбанку» і відносно нього відкрито декілька кримінальних проваджень.

19190802_639905329550674_1114912519_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button