Суспільство

Непростий шлях до роботи переселенки із Соледара

Анастасія Зелена переїхала на Чернігівщину в село Гнідинці Варвинської ТГ з міста Соледар Донецької області. Працевлаштуватися на новому місці їй допомогла служба зайнятості, хоча шлях до постійної роботи був непростим. Про це повідомляють у Чернігівському обласному центрі зайнятості.

До початку повномасштабного вторгнення вона працювала продавцем продовольчих товарів. Після переїзду була згодна на будь-яку роботу, яка приносить стабільний заробіток. Адже молода жінка сама виховує 4-річну доньку. Оскільки підходящих пропозицій постійної роботи не було, їй запропонували долучитися до «Армії відновлення». Так, весну і літо цього року Анастасія пропрацювала на суспільно корисних роботах, де плела маскувальні сітки для наших захисників.

Але на початку осені з’явилася вакансія робітника з благоустрою на КП «Озеряни», куди безробітна й була працевлаштована. Нині, маючи постійну роботу та купу щоденних домашніх клопотів, працьовита та енергійна Анастасія продовжує допомагати нашій армії. Вона активно працює у волонтерському пункті, де виготовляє окопні свічки.

«Хоч би де ти жив і хоч би в яких умовах опинився, не можна опускати руки. Моя праця – це мій внесок у Перемогу», – каже переселенка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button