Суспільство

Ніжинська лижня: спортивне свято у мороз (Фото)

«Мороз і сонце – день чудовий» — ось яке гасло вибрала собі «Ніжинська лижня — 2017». Зусилля відділу спорту та міського центру «Спорт для всіх» втілилися в спортивне зимове свято,  в якому погода зіграла не останню роль.

На старт «Ніжинської лижні» вийшли спортсмени навчальних закладів, організацій, просто любителі лижного спорту і все це дійство пройшло на лижні міського стадіону «Спартак».

У програмі змагань лижні гонки для дівчат і жінок 500 метрів, для спортсменів і чоловіків 2 000 метрів. Для ветеранів – 1 000 метрів.

Інтригою змагань стала естафета 4 по 500 метрів. Усього в змаганнях взяли участь понад 40 спортсменів.

Серед студенток перемогу святкувала Катерина Солотка, другою стала Марина Вієцька, а бронзовим призером стала Богдана Пиркова.

Серед жінок на дистанції 500 метрів перемогла Світлана Чередник, другою стала Олена Скорбач і третє місце зайняла Оксана Сушко.

Серед юнаків на дистанції 2 000 метрів переможцем став Артем Клочко, срібним призером – Олександр Бережний і бронзовим призером – Володимир Шостка.

Серед чоловіків на дистанції 2 000 метрів переможцем став Володимир Сахно, на другому місці – Юрій Булавенко і на третьому – Олег Бузун.

Серед ветеранів на дистанції 1 000 метрів перемогу святкував Володимир Боровик, другим став Володимир Глушко і третім – Володимир Євтух.

На старт естафети 4 по 500 метрів вийшли вісім команд міста та Ніжинського району. Перемогла команда Ніжинського району, на другому місті – команда депутатів міської ради і на третьому місці – відділу спорту міської ради.

Переможці «Ніжинської лижні» були нагороджені медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту, команда переможців в естафеті – спортивним кубком.

Джерело: mynizhyn.com

Ще статті по темі

Back to top button