Суспільство

Ніжинські авіатори отримали власні квартири (Фото)

22 лютого в рамках урочистостей з нагоди 20-ї річниці від дня створення Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, у Ніжині особовий склад Загону отримав сертифікати на житло. В заході взяли участь Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, Голова Служби Микола Чечоткін, та інші почесні гості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’ятеро дітей-сиріт отримали квартири

Так, на реконструкцію однієї казарми під житловий будинок з державного бюджету було виділено понад 9 млн гривень, що дало змогу забезпечити квартирами 24 сім’ї авіаційних рятувальників. У будинку 4 квартири однокімнатних, 14 двокімнатних, а також 6 трикімнатних квартир загальною площею 2004 м кв.

Перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що це початок важливого процесу і перспектива розбудови нового житла.

Голова ДСНС Микола Чечоткін привітав присутніх із цією довгоочікуваною подією, зауваживши, що востаннє авіаційні рятувальники отримували житло у 2010 році.

“Тільки уявіть — дев’ять років ми крок за кроком вдосконалювалися, зміцнювалися і змінювалися на краще. І як результат співпраці та підтримки Уряду та Міністерства внутрішніх справ ми можемо звітувати реальними результатами. Я обіцяю, що ми і надалі будемо працювати над вдосконаленням системи забезпечення своїх працівників житлом”, — сказав він.

ДСНС України

Ще статті по темі

Back to top button