Суспільство

У Чернігові п’ятеро дітей-сиріт отримали квартири

Від сьогодні Дмитро та Володимир Пухові, Ігор Юров, Наталія Сивун та Анжеліка Мельник — власники однокімнатних квартир у Чернігові. Купили їх за рахунок державної субвенції.

Ключі й ордери на житло в новобудові сьогодні урочисто вручили голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник і міський голова Владислав Атрошенко.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині для придбання житла дітям-сиротам виділили 26 мільйонів

«Уперше за роки незалежності за ініціативи Президента України Петра Порошенка питання забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, стало вирішуватись на державному рівні, — зазначив Олександр Мисник. — Лише минулого року за понад 16 мільйонів гривень державної субвенції придбали 29 помешкань для 30 осіб із числа дітей-сиріт, а також житло для створення чотирьох дитячих будинків сімейного типу. Цьогоріч на придбання приміщень для розвитку сімейних форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб серед їх числа в область мають надійти більше 25 мільйонів гривень».

Крім того голова ОДА наголосив, що підвищення соціальних гарантій нашим громадянам, зокрема, тим, які потребують особливої підтримки, і є одним з основних завдань держави.

Власникам нових квартир Олександр Мисник побажав добре облаштуватися у своїх оселях та наповнити їх у майбутньому справжнім родинним теплом.

Ще статті по темі

Back to top button