Суспільство

Ніжинські військові отримали подарунки до Дня захисників і захисниць України

Понад пів року наші мужні та хоробрі захисники воюють за право українського народу на суверенітет і можливість вільно жити на своїй землі. І в цій боротьбі наших військових підтримують усі. Зокрема, депутат обласної ради Ірина Грозенко вважає постійну турботу про українських захисників, особливо земляків, своїм обов’язком.

«Ми постійно допомагаємо військовим. Ніжинська міська рада вже виділила більше як 10 мільйонів гривень із місцевого бюджету на різні потреби захисників – квадрокоптери, ноутбуки, рації та інші речі для військових. На все оснащення, яке вони просять, ми вишукуємо можливість виділити кошти з бюджету. Купуємо і передаємо тим військовим частинам, у яких служать ніжинці, або тим, які перебувають на обороні міста. Також на потреби військових ми вже передали 15 автомобілів», – розповідає Ірина Грозенко.

Не залишаться ніжинські бійці без подарунків до свого професійного свята – Дня захисників та захисниць України, яке відзначається в Україні 14 жовтня.

Ірина Грозенко спільно з Ніжинською виконавчою службою Міністерства юстиції України під керівництвом Віктора Гопанчука закупили постільні комплекти для комфорту бійців із Ніжинської військової частини А7329.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талалаївська громада придбала для ЗСУ 15 комплектів бензопил

Також цій військовій частині за сприяння Ірини Грозенко та генерального директора Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігоря Даниленка були передані два автомобілі УАЗ.

«До мене як до депутата обласної ради звернулася наша військова частина, що їм потрібні подушки та постільна білизна. До того ж, я опікуюсь медичними закладами, то спільними зусиллями була віднайдена можливість передати їм два медичні автомобілі. Один – із міської лікарні, а інший – завдяки допомозі керівників обласної служби екстреної медичної допомоги. Але я вважаю, що особливого подвигу ми не вчиняємо, бо кожен із нас на своєму місці має зробити внесок у нашу спільну перемогу», – переконана Ірина Грозенко.

У свою чергу колектив військової частини А7329 щиро вдячний за турботу та сприяння у вирішенні багатьох питань.

Наша Перемога не за горами, військові наближають її на полі бою, а цивільні – у тилу.

Спілкувалася Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button