Суспільство

Ніжинський ансамбль танцю “Квіти України” відсвяткував 20-річчя (Фото)

Днями у рамках святкування 20-річчя з часу заснування ансамблю народного танцю «Квіти України» у Ніжинському будинку культури відбувся святковий концерт «У вихорі танцю».

В теплій залі зібрались ті, для кого ансамбль увійшов в серце і заполонив душу своїм різнобарв’ям. Талановиті  танцюристи подарували глядачам 17 неперевершених яскравих номерів.

Святкову програму концерту вела керівник бального танцю «Ритм» Галина Тимошенко.

Доповнили гаму танців, тим самим привітавши, інші колективи та ансамблі міста на чолі з керівниками: «Шанс» з Іриною Мірошник, «Арабеск» з Оксаною Лисицею, «Гармонія» з Аллою Ганагою, «Ритм», «Забава» та «Ніжинські Сеньйорити».

Нагадаємо, що дитячий зразковий ансамбль народного танцю «Квіти України» Ніжинської дитячої хореографічної школи  створений у вересні 1997 року, а вже у  лютому 2001 року ансамблю присвоєно почесне звання «дитячий зразковий аматорський колектив».

Засновник і керівник колективу – викладач вищої категорії, кандидат педагогічних наук Олександр Пархоменко (балетмейстер старшої групи). Балетмейстер молодшої та середньої груп колективу – випускник Ніжинської ДХШ 2003 року, викладач ІІ категорії  Ігор Яцина. Концертмейстери – Олександр Волосок та Микола Пампура.

Джерело: «Нежатин»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button