Суспільство

Ніжинці повернулися з подорожі Сеймом на байдарках (Фото)

Завершилися походи учасників І та ІІ змін наметового містечка Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді управління освіти Ніжинської міської ради.

У них узяли участь учні закладів загальної середньої освіти № 2, 3, 9, 15, гуртківці та співробітники Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, учителі шкіл міста, волонтери та ветерани-гуртківці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуртківці-«Мандрівники» повернулися з походу

Понад 60 учасників подолали маршрут походу Сеймом на байдарках, який почався з Путивля до Батурина та завершився на славнозвісній Білій Кручі – улюбленому місці Олександра Довженка біля Десни у Сосниці.

Учасники пройшли випробування спекою й холодом, готували їжу на вогнищі, пропливали 20 кілометрів на день на байдарках, ставили намети під дощем. Особливу увагу керівники походу звертали на екологічне виховання, пояснювали, як не зашкодити природі, не залишати після себе сміття на берегах, навіть жодної обгортки від цукерки.

Останнього вечора були посиденьки на березі Десни, де юні туристи розвели величезне багаття, яке надовго запам’ятається учасникам подорожі.

Джерело: Управління освіти і науки ЧОДА

Ще статті по темі

Back to top button