Суспільство

Носівку відвідала американська сенаторка (Фото)

Сьогодні міський голова Носівки Володимир Ігнатченко зустрівся із землячкою, американським сенатором Вікторією Спартс, яка нині живе і успішно працює в США.

Пані Вікторія завітала в Носівку на гостину до бабусі з дідусем разом зі своїм чоловіком Джейсоном. Вона спілкується з очільником рідного для неї міста щоразу, коли відвідує Україну і Носівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівка зразка кінця 80-х

Як і завше, розмова цього разу була щирою, тематика – різнобічною. За чашкою кави з гостями також спілкувалися перший заступник міського голови Олександр Яловський, начальник фінуправління міської ради Валентина Пазуха. Воно й не дивно, адже землячка – професійний економіст, а її чоловік працює в аграрному бізнесі. Спілкувалися з-поміж іншого і про освіту, зокрема про особливості розвитку цієї галузі в США і в нас.

Майже два десятки років тому Вікторія переїхала до США, де стала не лише дружиною та бізнес-леді, а й знаним політиком. У штаті Індіана її обрали сенатором.

Вікторія поділилася враженнями щодо особливостей життя і роботи в США, зупинилася на проблемах медицини, ремонту доріг тощо.

Прес-служба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button